044169468

Balina

Read More

AUTO SERVIS POTERA

Nëse keni probleme me veturën tuaj, apo dëshironi që vazhdimisht ta mirëmbani, atëherë ne ju prezantojmë auto servisin Potera.
Auto Servisi Potera ofron shërbime profesionale në mirëmbajtjen dhe servisimin e automjeteve tuaja,
me një staf të kualifikuar, kryen shërbime efikase dhe korrekte.

Kontrollimi teknik

Ne mënyrë qe jeta juaj te lehtësohet sa me shume Auto Servic Potera ju ofron edhe kontrollimin teknik te automjeteve tuaja

Diagostifikim Kompjuterik

Nëse keni ndonjë problem me veturën ose thjeshtë është ndonjë gjë që ju shqetëson mos hezitoni ejani dhe konsultoheni me stafin tonë në servis. Ne ofrojmë konsulencë dhe diagnostifikim gratis […]

Servisi

Nëse keni probleme me veturën tuaj, apo dëshironi që vazhdimisht ta mirëmbani, atëherë ne ju prezantojmë auto servisin Potera. Auto Servisi Potera ofron shërbime profesionale në mirëmbajtjen dhe servisimin e […]

Balina